Hängmappsvagn med hylla

hängmappsvagnDet är vanligt med en extra hylla där man kan placera pärmar och dylikt på en hängmappsvagn. Hyllan brukar placeras under själva hållaren för alla mappar. Denna typ av hängmappsvagn finns också i flera olika utföranden. Att ha en hylla på din hängmappsvagn ger dig möjlighet att samla ännu fler papper på ett och samma ställe. Det är olika hur många pärmar med papper du kan få in på hyllan. Det vanligaste brukar vara runt 8 pärmar på rad, om du då bara valt att ha pärmar där. Vid möten och andra samlingar där ni ska ha med en hängmappsvagn för att ha alla papper till hands går hyllan också att använda till mer än bara att ha pärmar på. Fika är något som oftast tas med vid möten och liknande. På hyllan kan du då sätta en termos med kaffe och en korg med kakor eller bullar. På så sätt slipper du gå flera gånger. Behöver du ha med dig en modell av något slag för att visa upp kan du även sätta den på hyllan på din hängmappsvagn. Du kan enkelt rulla med dig allt du behöver på en och samma gång.