Whiteboard glas – fördelar

whiteboardtavlaWhiteboard glas kan ha många fördelar jämfört med andra whiteboardtavlor i andra material. Whiteboard glas har en snyggare design eftersom de oftast inte har några metalliska kanter som ramar in tavlan. Designen kan vara för stor fördel då många kontor och andra företag gärna vill ha modern inredning i sina lokaler, och där passar whiteboard glas in perfekt. Whiteboard glas är gjorda utan krusiduller men de fungerar samtidigt på samma sätt som alla andra whiteboardtavlor. Nackdelen med whiteboard glas är att om den är magnetisk så behöver man oftast extra starka magneter för att det ska fästa ordentligt på whiteboard glas. Upphängningsanordningen är också annorlunda ofta mot vad anordningarna är för andra whiteboardtavlor. Beroende på hur stor den whiteboard glas du valt är behövs fler eller färre olika upphängningspunkter. Det brukar oftast handla om mellan fyra till sex punkter för att hålla whiteboard glas uppe. Har du köpt en större tavla krävs det självklart fler punkter. Punkterna syns på framsidan av din whiteboard glas, men det brukar inte vara störande utan kan hellre passa in med resten av rummet. Pennorna är desamma till whiteboard glas som till alla andra whiteboardtavlor.